Helgen som varit.

 
Fredags: Var på fest på Haga, var rätt så trevligt men kvällen slutade dock väldigt tidigt. For förbi max på vägen till Holmsund där natten spenderades. 
 
Lördags: For på fest i Hörnefors denna gång. Kvällen var verkligen över förväntan då det var roligare än jag trott att det skulle vara! Vi satt i soffan och sjöng högt till en massa gamla godingar. Det bästa ju!
Det blev också ännu en tur till max och ännu en natt i Holmsund. 
 
Söndags: Vi åkte in till stan för att gå på skoter-sm som höll rum på nolia. Om man bortser från hur sjukt kallt det var så var det roligt att titta på! Vi orkade dock inte stanna tills finalen, men det gör mig inte så mycket faktiskt. 
 

14012014

Var verkligen hur trött som helst när jag vaknade imorse...Övervägde starkt att stanna hemma och det blev inte bättre när jag tittade schemat och såg att jag hade språk första lektionen. Så drygt ju!
Pallrade mig upp iallafall, gjorde mig i ordning och for till skolan. Fick sedan under dagen höra att sista lektionen var inställd så vi slutade klockan 11, hur underbart?? 
 
For hem, tog på mig myskläder och lade mig framför lite serier, sedan kom Evelina och höll mig sällskap. 
Nu ikväll har vi varit ute på en ridtur och nu ska vi mysa framför serier innan paradise hotel börjar! Inte sämst dag alltså! Morgondagen ser inte så pjåkig ut den heller då jag har sovmorgon till 11!
 
/En mycket glad emmsi

Eyecandyyyy

 
Ed Westwick

Kort dag.

Hade en oväntat kort skoldag idag. Vår medialärare var nämligen sjuk vilket gjorde så att vi hade ett långt hål till sista lektionen, så vi fick hemuppgifter utav läraren som vi fick göra hemma istället för att gå på lektionen. Sjukt skönt! 
 
Passade då på att gå på stan med Monika och kom hem med det på bilden + underkläder och ännu en tröja som inte gjorde sig rättvis på bild. 
 
 

Mitt jullov.

Hejhej, long time no see! Har nästan aldrig suttit vid datorn på hela lovet, vilket har resulterat i usel uppdatering här. Men istället för att sitta bänkad framför datorn har jag tagit vara på min lediga tid, så som det ska vara helt enkelt! Men hade nu tänkt bjuda på lite bilder som tagits under lovet samt lite kort vad jag haft för mig. 
 
 
Det har varit en hel del festande, nyårsfirande i Vilhelmina, lite skoter i Tärna och lite annat smått. Har iallafall haft det hur bra som helst och vill absolut inte tillbaka till skolan. Men på onsdag börjar det igen... usch! Vill ju ha ännu mer lov.
 
Hur som helst... tack till er alla som gjort mitt jullov grymt! 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se