Before I knew what hit me, you were flowing through my veins

I fredags kom vinterjackan fram, sorgligt.. men ändå skönt och mysigt! 
På kvällen for jag ju som sagt in till stan för att äta sushi, vilket var helt okej faktiskt, vissa saker godare än andra. Men det är ju något som man bara måste testa! Efter det for vi till Angelica, som bor i stan, på lite förfest och tog sedan bussen till Edvin. Hade en sjukt rolig kväll! Dansade så mycket så att jag hade träningsvärk i mina vader morgonen därpå haha. 
 
På lördagen var jag med Ewe hela dagen och sedan på kvällen kom det skönt folk dit och vi hade en rolig kväll. Blev bjuden på mat från donken vilket var guld värt, haha! De beste juu. 
 
Nu väntas plugg som jag verkligen inte är sugen på att göra. Men men, bara att sätta igång. BLÄ. 

Thank god it's friday!

Mobilblogg

Just nu ska jag fara mot stan för att äta sushi med några brudar! Har aldrig ätit sushi förut faktiskt så det ska bli spännande haha!

Efter det blir det lite festligheter i stan, blir nog nice!




Long time no see

Vaknade upp i lördags med värsta förkylningen som inte vart bättre av att resa till Boden och gå runt på deras ponnytravdag i regnet. Haha! Hästen och jag blev också diskade, värdelös dag! Var också tvungen att spendera nästan hela min söndag i stallet pga massa saker att göra. Vilket bara gjorde mig sjukare såklart..
 
Så de två senaste dagarna har jag legat hemma, sett på filmer och nästan sett klart säsong fyra av Geordie Shore och gråtit till det ett x antal gånger. Nu ikväll har jag och pappa varit på körskolan för en tre timmars lång introduktionskurs..riktigt drygt. Men skönt att få komma ut och göra någonting. 
 
Nu på kvällen har jag duschat, fräschat upp mig och målat naglarna för imorgon tänker jag pallra mig till skolan trots att jag inte känner mig helt 100. Men tänkte att jag har ju sovmorgon, och jag orkar inte hamna efter i allt så det får bli så! 
 
 
 
 

You're my wonderwall

Vilken underbart bra dag jag har haft! For till skolan som vanligt, kändes dock så mycket lättare än vanligt då vi endast hade två lektioner och slutade klockan 11.05. Hur skönt som helst! 
Sedan dess har jag bara tagit det lugnt, det regnar ju ute så jag håller mig inne så länge det går. Fast å andra sidan så gör det mig ingenting då man får kura ihop sig under en filt och slå på en film med bra anledningar. Haha! 
 
Tog alldeles nyss tag i mig själv och gjorde klart en uppgift. Så skönt att ha en mindre grej som tynger ner en iallafall. Men nu ska jag fortsätta plugga litegrann och sedan bär det av till stallet då jag har lektion. Hej så länge! 
 

-

Nice View!
Usch vad jag är less på skolan. Har så himla mycket plugg men alldeles för lite ork för att ta tag i det och få någonting gjort. Jag har alltid varit en sån som sparat alla läxor och sånt till sista sekunden vilket är såå osmart. Verkar som att det inte blir ändring på det nu i år iallafall.. haha! Värdelöst ju. 
Nog med tjat, imorgon har jag äntligen sovmorgon och 2 av 3 lektioner som faktiskt är roliga. Efter skolan väntar stallet, perfekt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dreaming about the things that we could be

Har haft en mycket rolig helg med tjejkväll i fredags och ledarutbildning lördag/söndag, men har dock inte fått många timmars sömn...vilket såklart gjorde det extremt jobbigt att ta sig upp ur sängen imorse. Ville liksom inget annat än att bara ligga kvar och bara somna om. Bestämde mig ändå för att jag inte ville hamna efter så jag pallrade mig upp till slut. Lyckades klara mig igenom skoldagen iallafall och nu väntar tre korta dagar! Sjuukt skönt. 

And I'm feeling, never letting go.

 
Bäst.  

Tack älskade mamma. ♥

Började dagen med sovmorgon och for då till Ewe för att sminka mig med henne, haha värt va? For sedan hem och sen till skolan. Hade skolfoto idag som vart helt okej ändå, så det var ju skööönt. 
 
Efter skolan for jag till stan för att möta upp mami för att shoppa lite välbehövliga saker. Slutade med en svart enkel v-ringad t-shirt, en grå mysig halsduk, en svart & en vit bandeau, hörlurar, svarta jeans och ett par höst/vinterskor. Perfekt! 
 
sämst bild men w/e

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot madde för tjejmys så ser vi vart vi tar vägen under kvällen! Ha det bäst! 
 

Höstoutfit.

Åh, tänk att få ha allt det här mysiga nu i höst. Perfektion ju! 
 

Me no like rubrikooos

Har haft ännu en skön dag som har varit fylld av inställda lektioner. Så min dag slutade elva, helt ok! Tog moppen hem och gjorde lunch, såg sedan något avsnitt pll och sov en stund. Även fast jag sov i lite mer än en timme, och det var ganska sent, så är jag trött nu!? Är typ redan less på skolan och är dödstrött jämt. Lov, kan du komma snart? I'm waitiiing! 
 
Helgen bjuder dessvärre på tidiga mornar då jag ska till Bergsåker, Sundsvall, på en ledarutbildning. Men hoppas det blir kul ändå! 

Trött på det här.

Det är dags nu. Mot bättre tider! 

Bäst.

Har haft världens skönaste dag idag! 
Började dagen med en välbehövlig sovmorgon då jag steg upp i lugn och ro och duschade. Fick sedan besök av bästa Ewe som höll mig sällskap medan jag fixade mig och sedan for vi till skolan tillsammans. Som jag saknat henne!
Skolan gick fort då jag bara hade två lektioner eftersom den sista var inställd, sjukt skönt! 
 
Nu ikväll har jag suttit i vagnen bakom världens bästa ponny och haft skogsrace, lycka. 

Jobbig dag.

Försov mig idag också!?!? och blev tvungen att stressa för att hinna till första lektionen = dålig start på en dryg dag. Har varit dödstrött hela dagen och känt mig allmänt ful, haha hatar verkligen sånna dagar. Har också haft långa, dryga och ovärda lektioner. Nää, usch på den här dagen!
 
Sov iallafall en stund när jag kom hem och avslutade dagen med ett bra dressyrpass på surf med Boppsen. Bäst!

Back to reality.

Hej! Min helg har bestått av tävling i Vitsand där jag och ponnyn tog våran tredje seger, underbart! Annars har jag inte gjort någonting alls förutom att vara i stallet och hålla på. Är så mysigt ju!
 
Idag är det måndag och jag lyckades få en sovmorgon som inte riktigt var meningen.. haha jag försov mig alltså och for till skolan lagomt till andra lektionen. Skönt ändå med tanke på vilka tidiga mornar helgen har varit full av. 

6 september 2013.

“Sometimes two people will regard each other over a bridge too wide to ever be crossed, and know immediately what could have happened, and that it never will.”

NYTT.

Efter skolan for jag och mamma till strömpilen där vi köpte en kavaj och lite smycken till mig från h&m. Skönt med lite nytt!
Sen for jag till travet då det var v65 och fullt av en massa snyggingar till hästar. Mums!
 
På lördag blir det en tripp till piteå då hjärtat mitt ska starta på deras lilla travbana i vitsand. Har aldrigt varit där, så det blir spännande! Har ju dessutom kanonlopp;) 
 
 

I've been waiting for someone like you.

Hej på er! 
Dagen har varit fylld av långa och dryga lektioner, om man bortser från den sista då vi endast såg film, så jag var väldigt trött när jag kom hem och har inte gjort någonting vettigt sen dess.
Har mest legat i sängen, plockat undan lite tvätt, sett idol och suttit vid datorn. Ändå skönt med sånna dagar ibland också. 
 
Imorgon har vi sovmorgon till elva, galet skönt med tanke på hur trött jag känner mig. Blir nog ett avsnitt pll nu sedan sängen. Godnatt! 
 
Avicii – You Make Me

-




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se