JAG SKREK ATT JAG ÄLSKADE DOM OCH DÅ LOG DOM

Seröst det näst bästa jag varit med om. (Lana Del Rey numero uno)
Snodde bilden av Moki
 

SÅ JÄVLA NICE

 
så jävla taggat

TACK SOM FAN SKELLEFTEÅ!

 Hade kul med mina brudar på bussen till skell, satt och snacka på nåt gräs, myste till Håkan och dansade som fan till världens bästa Rebecca & Fiona. Stod längst fram, skrek, sjöng fult, svettades och var så jävla lycklig. 
Tack som fan alltså. ♥

summer 2012

Kollade igenom lite bilder och blev så nostalgisk. Bästa sommaren ju!!

Hola amigos

Tjena tjena!
Har absolut noll roliga saker att berätta för er just nu. Har jobbat hela veckan på dagarna och varit i stallet på kvällarna. Så man kan säga att allt bara är häst, häst och häst just nu.
Fast imorgon tar jag ledigt från stallet och beger mig till Skellefteå, som sagt. Blir nog en rolig kväll skulle jag tro. Har ju iallafall det bästa sällskapet, så vad kan gå fel?
 
Min dryga pållehest♥

ETT ÅR KVAR

Så sjukt snyggt juu! 
Ska absolut göra en dödskalle på låret, en drömfångare, diamant och en revolver nånstans! MUMS

Välkommen tillbaka!

Äntligen är sommaren tillbaka i Umeå. Så jävla härligt! 

“I've got a war in my mind”


girl problems

Är så sjukt sugen på en feeet förändring gällande mitt hår. Antingen en väldigt diskret ombre eller något åt det lila hållet. 
Här ovan ser ni lite smakprov på vad jag är sugen på. Hjälp mig, någon!

Midsommar

Mina planer som jag hade för gårdagskvällen blev heeelt ändrade, haha. Var påväg till kyrkudden där Monika, Madde och några fler var men mötte Grim, Cronken och Erik i röbäck så då följde jag med dom till Jesper istället. Vart skönare så eftersom det är mycket närmare mig. 
 
Där spenderade vi iallafall hela kvällen. Det var mysigt och jag hade en bra kväll tillsammans med dom!
 
 
 

let's do this

Äntligen bjuder Umeå på sol och värme! Lagomt till midsommar, stoort plus! 
Så låg och solade en stund efter att jag vaknat och for sedan runt på lite ärenden med min älskade moppe B) 
 
Snart vankas det middag och efter det ska jag sminka mig inför ikväll. Blir till att hänga med skönt folk på något soft ställe i staden, yoyo. Haha, ha så kul ikväll folket!
miss my bestie though.. :(

HAPPY BIRTHDAY ELIZABETH GRANT

♥♥♥

TOP OF MY WISHLIST

 
TOP OF MY WISHLIST
Jeansjacka / Snygga tröjor / Kjol / Långklänning / Skor / Shorts / Armband med nitar / Läppstift 

Rebecca & Fiona

Medan alla andra är på Bråvalla och har det kung ska jag, Monika och Madde till lilla Skellefteå på stadsfesten. Ska iallafall se Rebecca & Fiona vilket kommer bli så jävla fett!!!!! 
 

So wake me up when it's all over

Har sovmorgon imorgon till klockan 11. Sååå skönt! Så behöver inte känna ångest ikväll då jag är uppe sent vilket jag har varit varenda kväll den här veckan.. haha inte så smart med tanke på att jag ska upp kring sju. 
 
Just nu sitter jag bara i myskläder och lyssnar på musik. Ewe for till storuman idag.. vad ska jag göra utan henne!?!? 

bara en massa jobb

Var en riktigt slitsam och dryg jobbdag idag.. direkt jag kom hem slängde jag mig ner i soffan och tog en riktigt välförtjänt powernap. Låg sedan och degade tills det var dags att fara till travskolan för att hålla i en aktivitet med lägerbarnen tillsammans med flippan. Det blev brännboll och det var faktiskt rätt så kul!
 
Nu ska jag städa mitt rum och sen bara ta det lugnt, har ingen lust alls till att göra något..är så trött.. Hur fan ska det bli efter tre veckor?!?!?!
 

första dagen på jobbet

Bytte jobbperiod med Evelina eftersom hon har jätteont i ryggen. Så då har jag första perioden som är nu istället för mitten av juli. Kändes riktigt drygt till en början men nu känns det mest bara värt eftersom då har man ju bara det roliga kvar resten av lovet!
Har iallafall mest gått igenom dom dagliga rutinerna idag vilket har gått bra! Kommer bli tre slitsamma veckor men aja.. vad gör man inte för lite ca$hmoneyyy?
Welcome to Reality. | via Tumblr
 
 

du är ju bara allt för bra

Måste bara tillägna ett inlägg åt min fina fina ponny.
Vi tog oss till en tredjeplats av femton hästar på det nya rekordet 2.20,2 igår på bergsåker. Jag är så sjukt jävla nöjd!!
Älskade häst♥
 

15 juni

Har inget intressant att berätta om den här dagen då den endast bestått av häst. Så kan berätta om min gårdagskväll istället!
 
Igår blev min kväll räddad tack vare Grim och Jesper! Jag låg i soffan, hade tråkigt som vanligt och sen hörde dom av sig till mig och frågade om vi skulle hitta på något. Då for jag och mötte upp dom vid ica och vi for vidare till umedalen för att våldgästa Erik, haha! 
Vi fick med oss han ut och for till ica för att köpa något gott och for sedan till Jesper där vi spelade en massa sälllskapsspel i hans garage. Kom hem vid fyra på natten efter en väldigt rolig kväll!!

Haha den enda bilden jag har från igår som jeppe tog, fin va?:))
 
 
 

skolavslutningskvällen

Fick den bästa starten på lovet!
Var på det mysigaste stället med det allra bästa sällskapet och hade det kung!
Mådde dock inte bra någonstans imorse.. haha inte så konstigt.. har legat hela dagen och degat i soffan. Men på kvällen tog jag mig iallafall ut till stallet. 
 
Måste bara tillägga hur jävla skönt det känns att äntligen ha sommarlov!!
Lite blandat från igår

bara mys

 
 

ÅÅH, PERFEKTION!

 
SUMMER
 
 

ÄLVHÄNG

For till tivolit med min fina Monika och åkte några få åk varav ett var gratis för oss;) haha jävligt värt! Det andra åket var egentligen fyra, då han som styrde körde den om och om igen, haha! Monika satt och skrek hela tiden medans jag bara satt och skrattade åt henne, hihi. 
 
Sen gick vi tillbaka till stan. Köpte en cheese och en glass på donken och gick ner till älven där vi satte oss. Pratade en stund och sen kom Madde och vi pratade ännu mer. Tiden bara rann iväg och till slut vart det så sent så då for vi alla hem. Det var en väldigt trevlig kväll! 
 
 

WE USED TO OWN THIS TOWN.

Rebecca & Fiona – Union - Radio Edit

NEXT UP: DATE MED MONKAN

bild från kajen i somras
 
Har just sminkat mig för första gången på en evighet. Då blir det extra roligt och man känner sig extra fin, tihi.
Får iaf äntligen ta mig ut ur huset och fara in till stan för att träffa Monika! Vi ska väl bara köpa något gott och sätta oss nere på kajen för att prata om allt möjligt.
Blir hur bra som helst! 

Her mind's like a diamond

Lana Del Rey – Carmen

inte på topp

Händer absolut 0 saker i mitt liv just nu. 
Alla mina dagar består av samma sak. Jag vaknar, ser serier, far till stallet för att få någonting gjort, far hem, ser serier, sover, sitter vid datorn, ser mer serier och till sist sover jag lite till. Väldigt intressant, visst?
 
Helt sjukt. Mår typ dåligt över hur jävla lite jag gör om dagarna. Men men, what to do? Finns ju inte direkt någonting jag kan göra heller. 
 
aja hejdåååå
 
Tumblr_mk4fwnzliu1r0kovlo1_500_large
 
 

When you and I were forever wild


världens bästa

Large
"And I remember when I met him, it was so clear that he was the only one for me. We both knew it, right away. And as the years went on, things got more difficult – we were faced with more challenges. I begged him to stay. Tried to remember what we had at the beginning.

He was charismatic, magnetic, electric and everybody knew it. When he walked in every woman’s head turned, everyone stood up to talk to him. He was like this hybrid, this mix of a man who couldn’t contain himself. I always got the sense that he became torn between being a good person and missing out on all of the opportunities that life could offer a man as magnificent as him. And in that way, I understood him and I loved him."
-Lana Del Rey
 

6 juni

Har inte gjort något speciellt intressant idag. Vaknade kring elva-tolv och la mig ute i solen en stund. Vart less efter en halvtimme så gick in igen, haha. Men det är ju alltid något!
 
Sen resten av dagen har jag spenderat i båda stallen och nu på kvällen har jag fixat och trixat med maddes design.
Finfint blev det!

Mina hjärtan! 

be young be dope be proud

For till Fredde igår och var med han, Ewe och Jocke. Vi ba chillade och sen råkade jag visst somna på deras soffa.. haha. Tog iallafall moppen hem när jag vaknade. La mig dirr i sängen och såg lite oth innan sovdags, sköönaste!
 
Råkade försova mig imorse, men det gör inget hihi. Hade bara två lektioner som förmodligen skulle bestå av betygssnack.
Nu har jag långhelg och nästa vecka får jag sommarlov på onsdag, lovely!!
 
Lana Del Rey – American

We are the lucky ones

Hardwell – Apollo - Original Mix

BRÄNNBOLLSYRAN 2013

Började hela helgen med att spela 3 brännbollsmatcher som resulterade i att vara två poäng ifrån att gå vidare, men det gjorde inte mig någonting! Var bara kul att få vara med!
For hem och började tagga till inför kvällen. Mötte upp Ewe och vi började cykla mot campus där allt var. Stod nästan längst fram mitt i folkmassan när hoffmaestro spelade. Tur att vi hade våra livvakter med oss, annars hade vi legat på marken alldeles döda haha. Det var då kul som fan!! 
For till Nydala och cyklade sedan hem med fint sällskap som jag spenderade natten med. 
 
På lördagen var det ungefär samma sak. For till campus med Ewe i det väldigt tråkiga vädret..gick in i folkmassorna och dansade jävel till John De Sohn och Nause. Fyfan vad kul det var!! Det var svettigt som fan, man blev trampad på och for omkring som en liten vante. Men det ägde ändå!! 
 
Hade då inte tackat nej till en kväll till!!
Dock mår man ju som man förtjänar idag;) 
Mackan var iallafall f1 taggad! 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se