HELG.

Min fredag spenderades i stallet ända till klockan tolv på kvällen, haha 7kt gal1 va? Nämen jag hade det bara mysigt! Körde lite hästar, umgicks med roliga brudar, åt glass och fixade saker inför helgens tävling. Bästa ju.
 
Idag kommer släkten hit då vi ska fira min kära pappa. Sedan avslutar jag min lördag med att fara ner till stallet och frisera ponnyn. Blir nog hur bra som helst! 
 
bild från igår, världens godaste♥♥
 

$$$

Börjar alltid grubbla över om man ska börja ett inlägg med någon slags hälsningsfras eller bara gå rakt på sak.. haha beslutsångest. 
 
Just nu sitter jag och kollar runt lite på Tumblr och blir så jäävla shoppingsugen. Vill ha massa snygga kläder, skor, smycken, väskor, smink, jaa listan kan göras lång vill jag lova er. VILL BARA BESTÄLLA ALLT I HELA VÄRLDEN. Men istället för att gå lös och shoppa jävel så ska jag köpa en ny kamera, men det är fan värt ändå. 
 
jobbigt när ca$hen inte räcker till. 

10 to 1.

10 saker du tycker om: Att vara i stallet, titta på bra serier, Lana Del Rey, att mysa, marabou choklad, när någon drar sina fingrar genom mitt hår, att sova, sena sommarkvällar med fina personer, känslan att ha fixat sig och blivit fin och när man hittar en ny grym låt. 
 
 
9 kändisar du tycker ser bra ut: Ed Westwick, Lana Del Rey, Beau Mirchoff, Cara Delevingne, Channing Tatum, Sophia Bush, Francisco Lachowski, James Lafferty och Rihanna. Finns ju hur många som helst men kommer ej på någon mer atm. 
 
 
8 sätt att vinna ditt hjärta: Genom att vara... ärlig, charmerande, humoristisk, snäll, omtänksam, pålitlig, initiativstagande (haha) och sen skadar det ju inte om man ser bra ut, hehe! 
 
7 bra låtar: Macklemore & Ryan Lewis – Otherside (feat. Fences) [Ryan Lewis Remix]Ellie Goulding – BurnMacklemore – The TownLana Del Rey – Born To DieRedrama – The GetawayRebecca & Fiona – Union - Radio EditLana Del Rey – American och en jävla massa fler! 
 
6 saker du inte tycker om: Alla sorters insekter, otrohet, den där speciella ensamheten, mörker, att vandra runt i skogen (uääh) och kyla. 
 
5 ord som beskriver dig: Snäll, omtänksam, osäker, rolig och trogen. 
 
4 saker jag vill göra i framtiden: Åka till tomorrowland, hitta the one, köpa en mops och bara ha jävligt roligt. 
 
 
 
3 saker jag inte skulle klara mig utan: Min iPhone, hästarna och mina närmaste. 
 
2 saker jag köpt under den senaste månaden: mat och hmm... mat? 
 
1 sak du ser fram emot: att fylla 18!
 

tumblr.

 
 

Little did he know that it was just as addictive as base

 "Broken, hopeless, headed nowhere
Only motivation for what the dealer's supplying
That rush, that drug, that dope
Those pills, that crumb, that roach
Thinking I would never do that, not that drug
And growing up nobody ever does
Until you're stuck
Looking in the mirror like I can't believe what I've become
Swore I was going to be someone"
 
Den här låten väckte verkligen tankar. Så hemsk. 

Hade en rätt så bra lördagkväll!

Älskade lördag!

Hola guapas!
Imorse for jag ut på en lång träningstur med Thomasin och efter det tog jag hand om en tränares hästar åt Anna som var på Bergsåker. 
 
Har just duschat och ska snart börja fixa mig. För ikväll ska jag ha KUL! 
 
 

They were angels forever.


Bäst. 

Torsdag.

Denna dag har gått riktigt fort! Inte konstigt med tanke på att vi fick lång sovmorgon och endast hade två lektioner. Tycker fortfarande att media verkar jättekul och nu när Monika har bytt dit så blir det ju ännu roligare förstås!
 
Efter skolan for jag ut och red Bebop och for sedan till travet där resten av min kväll spenderades.
 
Imorgon har jag ännu en sovmorgon och det är ju FREDAG! Inte dåligt hörrni. 

idag.

Första skoldagen avklarad.

Har haft en rätt så bra skoldag ändå! Om man bortser från det värdelösa schemat vi fick.. 
Började med upprop följt av ett långt hål. Sedan bestod eftermiddagen av två medialektioner och en psykologilektion. Känner mig verkligen taggad på att dra igång på riktigt med media. Det passar mig verkligen perfekt! 
 
Imorgon har jag sovmorgon och sedan bara två lektioner. Skönt!

Sista lovdagarna.

Igår kväll for jag in till stan för att möta upp Ewe och Fredde. Vi for sedan till han och tog det bara lugnt. Snackade, åt gott, såg film och allt sånt där. 
 
Idag har jag spenderat min dag framför pretty little liars och min kväll i stallet. Sista lovdagen kunde ju alltid ha spenderats på ett bättre sätt men hade ingen ork till att göra någonting haha. 
 
Imorgon börjar skolan för mig och det känns faktiskt helt okej. Dock längtar jag inte till långtråkiga lektioner och stressande uppgifter och prov. Mer till att få mer rutin om dagarna. 
Men det är bara att stå ut. Är ju trots allt bara två år kvar tills vi får ta studenten! Taggat..
 
 

-

cobainly:

♡

Bästa någonsin.

Denna helg har varit helt stört bra!
 
Efter en debut i 2140 som gick jättebra, en helt otrolig prestation i auto med rekordsänkning till 11,8 och en andraplats på en fin tid kom det bästa av allt. Den efterlängtade segern! Första någonsin för både mig och hästen. Känslan är helt obeskrivlig att det vi kämpat för så länge står i mitt rum just nu. En gulblå rosett.  
 
SÅ JÄVLA BRA DU ÄR PÅNIII♥
 

MYSKVÄLL.

Mötte upp Monika i stan och vi gick mot Café Station där vi köpte varsin kladdkaka och glass. Vi tog även med oss en korg och en filt därifrån som vi gick med till broparken där vi satte oss.
Vi åt, snackade om allt och skrattade i massor. Hade en hel del catching up to do! 
 
Vi satt där i ca två timmar och sedan for vi hemåt båda två. Hade det jättemysigt med min fina Monika!♥
Nu väntar sängen. Godnatt!
 
 

14 AUGUSTI.

Efter att ha vaknat kring ett varenda dag på senaste tiden tyckte jag att det var dags att börja ställa om dygnet. Klev iallafall upp just innan tio imorse, vilket är bra för att vara jag, haha. Sova är ju bäst!
 
Har hunnit vara i stallet och köra hem ponnyn från betet. Nu har jag fräschat upp mig och ska alldeles strax bege mig in mot stan för att träffa Monika. Blir nog bra det! 
 
wanting the world | via Tumblr
 

Don’t mean a thing if I ain’t your girl

Har befunnit mig på sekris hela eftermiddagen och kvällen. Ordnat med tippningar till ponnyloppen, umgåtts med andra från klubben, skrattat, ätit en massa gott, fixat och trixat en massa fler saker till helgen. Med andra ord, en riktigt mysig och rolig kväll med bästa sällskapet!

Annars då? Såg nyss schemat inför skolstarten. Insåg just då att det faktiskt är på riktigt att skolan börjar om endast en vecka. 
Det såg iallafall riktigt drygt ut. Blir dock lite roligare då många dryga ämnen försvinner och ersätts av medialektioner. Spännande! 
 
haha asså hata inte sånna här bilder xDD
 
Fergie – A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)
 

Full rulle.

Har befunnit mig i en massa olika stall hela dagarna nu på slutet. Är en massa saker som ska fixas inför helgen då vi på Umåker har dubbeltrav fredag och söndag. Ska bli väldigt kul! Thomasin och jag ska ut i hela 4 lopp, så man får ju hoppas att det går bra i något utav dom, haha. 
 
Annars är det inte mycket alls som händer i mitt liv just nu förutom en massa häst. Ska försöka se till att vara med Monika någon kväll i veckan och annars ska jag väl bara ta vara på de sista dagarna av frihet. Skolan börjar ju trots allt ändå på onsdag nästa vecka.. vart tog sommaren vägen? 
 
 so fab med stallkläder, hah! 

Vill övertala mig att allting kommer ordna sig

Less. 

Blogresponse.

Har fixat lite nytt på bloggen då jag tyckte det gamla vart så fult, haha. 
Har även fixat en blogresponse nu! Kommer säkert inte få några frågor alls men är som ändå lite roligt.
Våga fråga!
 

All of this is only going to be memories.

Enjoy your life

9 AUGUSTI.

For och åt lunch med familjen idag på någon fiskrestaurang i Täfteå. Var väldigt mysigt och himla fint faktiskt! 
På hemvägen kollade vi på lite nya bilar och provkörde två stycken. Jag och mamma hann också köpa nya stallskor till mig medan pappa kollade in Andreas lägenhet. 

Annars så har jag övningskört, kört ponnyn och sett film med pappa, Andreas och Julia. 
Nu blir det ett avsnitt med gossip girl innan sovdags. 
Untitled

Come harder, this won't be easy

Beyoncé – Upgrade U

8 AUGUSTI.

Väcktes kring 12 av ett samtal från Monika som frågade mig om vi skulle gå på stan. Kändes drygt till en början men sen tog jag mig upp och började sminka mig osvosv. Hade ju inte träffat henne på jättelänge!!
 
Vi gick runt och kollade litegrann. Jag var inte ute efter någonting alls och hade inte planerat på att köpa någonting men kom iallafall hem med en mascara som dock behövdes!
Annars åt vi på coffeehouse, snackade om allt som hänt under senaste tiden och träffade även på Stina. 
Bra dag! 

ÖVNINGSKÖRA.

Blev en liten tripp till Piteå igår men kom hem idag.
Blev hämtad på station av min storebror Andreas och hans tjej Julia, vi for förbi deras lägenhet som dom totalrenoverat själva och det var såå fint! 
Sedan for vi mot röbäck och då vi var där fick jag sätta mig bakom ratten. Vi körde på alla möjliga ställen och vägar och jag fick prova på lite allt möjligt. Höll säkert på i minst en timme, väldigt lärorikt och kul! 
 
Ska försöka se till att övningsköra med han någon fler gång innan dom flyttar till Norge, han var ju den bästa läraren!
 
2012

Honey I'm on fire I feel it everywhere

Lana Del Rey – Summertime Sadness

LÖRDAG.

Steg upp tidigt imorse för att bege mig mot stallet och morgonfodra. For sedan hem och sov i någon timme innan det var dags att dra mot stallet än en gång. Lyckades försova mig men det gjorde inte så mycket som tur var, haha.
 
Dagens tävling gick iallafall sämst. Vi båda hade en dålig dag helt enkelt. Men men, vi blickar framåt istället!
 
Imorgon ska jag upp tidigt för att fara in till stan och träffa alla umåkers ponnykuskar för lite planering. Blir nog bra! 
 

ÄNTLIGEN!

Beställde hem lite piercingar för en vecka sedan då jag tappat alla fina med hängen och även lyckats slarva bort varenda liten överkula. Så har gått runt med en ful och tråkig piercing utan överkula i snart två veckor. Så det var på tiden att införskaffa lite nya!
 
 

THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER.

 
Såg den här filmen hos Stina i veckan och den var så himla bra och så himla fin.
Tycker verkligen att ni ska se den!

PITEÅ.

Kom hem från Stina i Piteå idag där jag har varit sen i måndags. 
Vi har gjort så mycket som ta moppen till statoil varje natt för att köpa gosaker, varit på stan, umgåtts med andra, bastat, nattbadat, sett film, skrattat som fan och massa massa mer. 
Har iallafall haft det hur bra som helst, behövde verkligen some time off och ba ha kul, tänka på annat liksom. 
 
Haha, got to love bilden längst ner till vänster. Kan vara så himla söt ibland♥♥♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se