Frågestund.

Har lite bloggtorka och motivationen ligger inte riktigt på topp. Tänkte därför köra på en liten frågestund, så fråga på nu exakt vad som helst! Ju mer frågor desto roligare blir det ju! 
 
Kommer säkert inte få många, men tänkte iallafall ge det en chans.
 
Svarar på frågorna när jag känner för det. 
 
 

Pluggfika med Monika.


For till café mat & prat med finaste Monika efter skolan för att ta igen lite plugg då vi slutade tidigt pga inställd lektion. Var riktigt mysigt och gjorde det här med att plugga lite lättare. Är ju också så himla mycket roligare att plugga tillsammans med någon än att sitta hemma ensam i tystnad haha!

Jag har just pluggat klart lite italienska och ska nu börja bege mig mot sängen och se ett avsnitt av mistresses innan det är dags att sova. Såg visst att klockan tickat lite väl fort... så godnatt!

Tärnaby.

Jag har haft en hur rolig helg som helst uppe i Tärnaby med dessa ↑ och några fler härliga peeps. For dit i fredags och stannade till söndagen, vet liksom inte vad mer jag kan säga än att jag har haft det bäst! Vill bara passa på att tacka er alla för en riktigt kung resa!

Tomorrow's friday!!

Hade på mig min nya tjocktröja från Bikbok idag som jag köpte i fredags på rean, är in love! Den är mycket fin och väldigt mysig tycker jaaag! 
Dagen har gått väldigt fort och bestått av roliga lektioner. Dagens höjdpunkt var ändå när jag kom in på sista lektionen och fick höra att den var inställd!! Så då tog jag bussen hem med mitt lilla födelsedagsbarn, aka Ewzor. Grattis igen♥♥
Efter att ha varit hemma en stund for jag och mamma till Mhenam och köpte thaimat därifrån, sjukt gott!!! For sedan direkt till stallet och hade kurs. 
 
Nu ikväll har jag tagit ett låångt och varmt bad, var verkligen jättelängesen som jag badade sist och har känt mig sugen på att göra det länge, så tyckte att det passade bra en kall kväll som denna!
 
Imorgon är det fredag än en gång och denna helg har vi planerat en tripp till fjällen! Kommer bli feeeeetbra B) 
 

Det fanns ingen bara du, men jag är lyckligare nu.

 
 
 
 
 

Tackarrrrrr!

 
         

Lite bra saker.

- Evelina fyller år om två dagar!♥ Så i helgen vankas det partaj B) 
- Paradise Hotel har äntligen dragit igång! Så nu har man någonting att se fram emot på vardagskvällarna.
 

Liten update.

Hej på er! 
Har haft en jättebra helg full med en massa festligheter med det bästa folket! Behöver väl inte säga så mycket mer än så? 
Hade tänkt lägga in ett litet collage med bilder från i fredags och lördags men mitt photoshop verkar inte vilja starta, så vi skiter i det helt enkelt. 
 
Annars då? Har legat hemma och varit sjuk nu de senaste två dagarna och haft sällskap av bästa Ewis! Så det har inte varit sådär drygt som det brukar kunna vara ibland. Känns sjukt skönt att hoppa in i skolan mitt i veckan och börja med en sovmorgon. De tre sista dagarna brukar gå fort, så helgen är inte långt borta haha! ;) 
 

Mammas födelsedag.

Hade egentligen min första lektion klockan halv tre idag, men hade bestämt med Madde och Monika att mötas på skolan kring tolv för att plugga inför vår engelskadebatt som vi har imorgon. Fick ju sovmorgon ändå, så det gjorde inte mig så värst mycket. 
 
Efter sista lektionen for jag in till stan för att köpa en present till min mamma som fyller år idag!♥ 
Tog sedan bussen hem direkt och uppvaktade henne innan det blev dags att fara till stallet och hålla i kurs. 
 
Nu är den sköna veckan full med ledighet slut och morgondagen är som vanligt, men det gör inte mig någonting för det är ju FREDAG! 

13 november.

gammal bild
 
Vaknade upp hos Ewe imorse, hade sovmorgon och en medialektion från elva till tolv. Så jag började gå mot bussen och märkte efter en stund att jag glömt datorn...blev tvungen att vända och ta nästa buss istället. Men hann faktiskt ändå! Trodde jag skulle bli jättesen men faktiskt inte. 
 
Efter att jag slutat for jag till stan för att möta upp Ewe och Natta. Följde med dom in på bikbok och hade ingen som helst avsikt till att köpa någonting, men slutade med att jag blev ett linne rikare hahah! 
Åkte bil hem med dom, låg i soffan och såg lite vampire diaries och for sedan till stallet där jag var ända tills klockan slog tio. 
 
Nu hade jag planerat att plugga lite italienska, men såklart har jag ju glömt papprena i skolan. Så typiskt när man för en gångs skull hade planerat lite plugg haha.. 
 
 

Goddess.

 
 
love love love

11 November.

Var stört trött imorse, men tanken på att jag slutade 10.30 gjorde det mycket bättre. Så jag tog på mig lite myskläder och tog bussen till skolan.
Kanske egentligen lite ovärt att fara dit en dag som denna, men ville inte missa mattelektionen då jag inte orkar hamna efter nu när det är helt nya saker hela tiden = svårt 
 
For hem och hann se serier en stund, blev sedan upphämtad av pappa och vi for tillbaka till skolan för att gå på mitt utvecklingssamtal. Det gick bara bra och tog typ tio minuter, skönt att få göra bort det nu så man får vara ledig resten av veckan! 
Ewe åkte med och vi for hem till henne, hade lite catching up & sen gick vi tillsammans in till röbäck och jag for hem och vidare till stallet. 
 
Imorgon har jag inga lektioner alls = ledig!!! Nice nice nice. 
 
 

Helgen som varit.

Har varit ute och röjjt både fredag och lördag den här helgen och bara haft det allmänt nice!
Är ju alltid kul med dessa peeps 
 
Har med andra ord haft en riktigt bra helg med stört lite sömn haha. Är hur trött och sliten som helst just nu och ska lägga mig i sängen och se serier så fort jag fått detta publicerat. 
 
Imorgon är det måndag och skola igen, men det känns faktiskt helt okej då mitt schema är ovanligt tomt för det är utvecklingssamtalsdagar. Tacka fan för de! 

Min onsdag.

Min plan jag hade imorse sket sig ju totalt haha.. klev upp sent som vanligt och fick stressa för att hinna. 
Dagen har annars varit väldigt bra, gjorde bort provet som kändes helt okej och fick sluta min dag väldigt tidigt då läraren till sista lektionen skulle på någon grej eller något. Det var jävligt nice iaf!!! 
For till stan och mötte mamma, köpte body butter till mig samt lite saker till rummet och åt sedan på utopia. 
 
Just nu sitter jag och snackar lite med Ewis och ikväll ska jag förhoppningsvis vara med henne. Men vi får se! 
 
 

Den finaste jag vet. ♥

 Love you. ♥ 

You're trying to save me, stop holding your breath.

Ännu en skoldag avklarad och imorgon har jag sovmorgon vilket verkligen behövs! Har börjat få en dålig vana och kliver aldrig upp tidigare än vad som behövs, så får stressa för att ens hinna klä på mig och sminka mig innan jag måste gå ut till bussen, inte smart någonstans ju. Så ska försöka gå upp i tid imorgon hah! 
 
Nu ska jag sätta igång att plugga inför provet i psykologi som jag har imorgon, sämsta ämnet någonsin och jag kommer få F herråååå
 
Eminem – The Monster

ALICANTE.

Nästa sommar följer jag med Ewes familj till Spanien och det ska bli såå kul! Resan är bokad men vi vet ännu inte vart vi ska bo, det blir i närheten av Alicante iallafall. 
Äntligen har jag också någonting att se fram emot! Har inte varit utomlands på jättelänge känns det som, och att jag får vara med min bästavän gör inte saken värre! 
Ååh, kan det bara bli sommar nuuuuu

-

 Oj, här har jag visst inte skrivit på ett tag...
Lovet är nu slut och idag var det alltså första skoldagen, ville verkligen inget annat än att ligga kvar i sängen när väckaren ringde. Var inte på topphumör, vilket höll i sig hela dagen. Kände inte för att göra någonting och längtade bara tills jag fick fara hem och inte göra någonting alls.
Usch, tycker inte om sånnahär dagar då allt bara känns lite extra tungt och jobbigt.
 
 
 
  



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se