Konstigt inlägg men W/E.

Hade en bra, men lite konstig, lördagkväll då vi inte hade något riktigt ställe att vara på haha. Men det var kul ändå! 
Var stört trött och sliten imorse efter att ha sovit endast några få timmar, men är man partygirl så är man B) Haha, nämen fräschade upp mig så fort jag kom hem då världens bästa Stina äntligen skulle komma! Var sjukt längesen vi sågs sist, så det var ju som på tiden nu. 
 
Vi for och åt på subway och catchade upp om allt som hänt under den senaste tiden, vilket var en hel del! 
Köpte sedan lite godis och for hem, sedan kom Ewe hit och vi satt bara i mitt rum och degade jävel. Är ju inte direkt piggast. 
 
 
 

Nytt på rummet.

Igår for jag till stallet efter skolan och for ut och körde Thomasin med roligt sällskap! Körde bara lite motion både i skogen och på banan. Hade även stalltjänst så jag kvällade alla hästar och for sedan hem. 
For till Ewe och vi for till SunTan för att sola, men när vi väl kom fram orkade vi inte så vi köpte varsin dricka och satte oss där inne och bara snackade haha! 
For hem efter någon timme, provade lite smink och hår inför halloween och lade oss sen i sängen och såg några avsnitt geordie shore. 
 
Idag har jag och mamma varit på jysk och handlat en klädställning åt mig! Har min garderob i min brorsas gamla rum så det blir lätt att kläderna hamnar på golvet då jag inte orkar gå dit haha.. så det här var en bra lösning! Fint blev det ju också! 
 

24102013

Hej på er! 
Igår for jag till stallet efter en riktigt dryg skoldag och for ut på en ganska kort ridtur med bästa Bebop! Efter det så ringde Ewe och undrade om jag ville följa med till Holmsund, så jag skyndade mig hem och bytte om och allt sånt och följde med hon och Natta dit. Tusen gånger bättre än att sitta hemma ju! 
 
Denna dag har också varit riktigt dryg... Sista lektionen, som bestod av språk, bjöd dock på ett brandlarm så alla blev tvungna att gå ut så då for jag hem. Kunde inte komma mer lägligt haha! Jag och Monika for då till stan och kollade in den nya gallerian litegrann. Hade dock inga pengar så jag kunde inte köpa någonting.. men sen kom mamma hem med två klädesplagg från bikbok till mig! Världens bästa är hon!♥
 
Imorgon är det fredag och därmed höstlov! Äntligen säger jag bara! 
 

Catching up:

 (Hahaha fyfan vad ful bild)
På sista tiden har jag festat, bott hos bästis, sett bio och bara haft det allmänt bra! Nu ska jag sätta igång med att skriva klart den drygaste uppgiften ever som ska in imorgon, livet är förjävla bra ibland visst då?? 

Tisdag och onsdag.

Igår for jag in till stan med mamma direkt efter skolan för att äta på socialize. Det var jättemysigt där inne och maten var god. Direkt jag kom hem hoppade jag i ridkläderna för att fara ner till stallet och rida tillsammans med Ewe. Vi skrittade bara för det mesta och det var så skönt att bara snacka om allt och inget. Bästa! 
På kvällen blev det fotbollsmys med mami. 
 
Idag hade jag sovmorgon och som vanligt gick dagen snabbt. Hann även med att gå på "skräckshowen" som stylist- och frisörtvåorna gjort.
Förresten, är det inte helt sjukt att det redan är torsdag imorgon? Nyss var det ju fredag liksom, och nu är det snart fredag igen. Veckorna flyger verkligen förbi! 
 
 
 
 

The history lives through us

Tumblr.

I'm addicted to you, hooked on your love

Bestämde mig för att åka buss imorse då det börjar bli alldeles för drygt och kallt för att köra moppe. Gick iallafall hur smidigt och bra som helst. Skoldagen gick snabbt och smidigt den med, sjukt bra. 
For hem, lade mig i sängen och såg lite jersey shore innan det var dags för mat. 
 
På kvällen kom Ewe hit och vi catchade upp litegrann och blev sedan hämtade av Natta och Avvy och vi for hem till dom där Lingan och Matte var.
Vi tog det bara lugnt och såg studentfesten som var ganska rolig faktiskt haha! 
 

Presenter.

Nu är det slut på frihet för min del, mamma och pappa kom hem idag och även min bror som ska spendera natten här. Har varit jätteskönt att få vara ensam i några dagar och det hade inte gjort något att få vara det i några dagar till. 
De plagg på bilden ovan fick jag av dom som present. En grå jättefin kofta, ett svart litet linne med spets som var genomskinligt i ryggen och ett fint linne som liknar ett jag redan har men som mamma har tvättat sönder haha. Dom lyckades faktiskt riktigt bra den här gången, kan ju ibland vara lite kinkig när det gäller kläder som mamma ska köpa åt en haha..men jag blev nöjd!
 
 

Bra helg!

Hejsan!
I fredags följde Monika med mig hem och vi tog det lugnt en stund och började sedan fixa oss inför kvällen. Lite senare kom Madde och Alice och vi åt middag tillsammans, förade lite och drog sedan till Rödäng för att sedan spendera resten av kvällen där! 
Var väl lite segt i början men sedan blev det jättekul faktiskt! Hade det riktigt bra med bra sällskap.
 
Igår blev det ännu en utgång haha.. var med Ewe, Natta, Lingan och Matte och chillkrökade lite bara. Men det var niiice! 
 
 
 
 

10 oktober

Long time no see!
Tänkte slänga in ett litet inlägg här nu då jag inte har något bättre för mig för tillfället. Imorse for mina föräldrar till Norge för att hälsa på min storebror.
Jag valde att inte följa med då det var tävling exakt samma dag på hemmaplan som dessutom kanske kommer att vara min och Thomasins sista tävling för den här säsongen. Var dessutom en perfekt proposition så jag kunde ju inte motstå att anmäla och stanna hemma! Ska i alla fall bli hur skönt som helst att vara ensam hemma nu i några dagar så får jag fara dit och hälsa på till våren. 
 
Har även kirrat lite planer inför helgen som förhoppningsvis kommer bli jävligt nice! 
 
<3

MÅNDAG.

Hade bestämt mig för att gå upp extra tidigt imorse för att hinna duscha eftersom jag var alldeles för trött för att göra det igår när jag kom hem. När jag vaknade ville jag inget annat än att ta en rejäl sovmorgon, men mamma kom med frukost på sängen till mig så då vaknade jag till lite och kunde sedan gå upp. Jag brukar alltid sova någon minut för mycket, så det var jätteskönt att slippa stressa idag. 
 
Invigde även min nya tröja idag som jag förövrigt älskar!
 
 
 

FÅTT PAKET.

När jag kom hem från skolan i fredags så låg det en lapp i brevlådan om att mitt paket väntade på flygplatsen! Jag beställde på onsdag kväll från Spanien och det kom till Sverige på fredag morgon! Sjukt snabbt ju. 
 
Helgen har gått snabbt och jag har hunnit med rätt så mycket ändå. Nästan varenda timme har spenderats i stallet där det har körts hästar, fotat allt möjligt och även varit i Skellefteå en hel dag på trav. Kul! 
 
Min finaste tjej! ♥

BESTÄLLT

 
Klickade just hem dessa fina saker. Så jävla nice!!!! 
 
 

Pax spara ut mitt hår

Har insett att jag saknar mitt långa hår, så ska börja spara ut från och med nu. Finns det ingen mirakelkräm eller liknande som gör att håret växer 10 cm under en natt??? 

Skön onsdag.

 
Vaknade upp vid sju som vanligt och insåg då att jag faktiskt kunde sova några timmar till utan problem då jag har sovmorgon, så underbart! 
Dagen gick relativt fort och när jag kom hem for jag och mamma till både cyberphoto och hööks för att shoppa lite! Jag spenderade min lön som jag sparat på sedan juli och köpte mig en ny kamera efter att ha sålt min gamla. Var verkligen dags för en uppdatering och jag är väldigt nöjd än så länge! Har dock inte testat den så mycket. 
Från hööks blev det bara lite nyttosaker. 

You're like crack to me.

 
My queen. 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se